Novinka

Rozšiřujeme nabídku sortimentu pečiva

Rozšiřujeme nabídku sortimentu pečiva

08.10.2019

Na přání našich zákazníků postupně rozšiřujeme sortiment pečiva na 70 položek. V naší ruční pekárně můžeme vyrábět maximálně 40 položek a některá těsta nemůžeme dělat vůbec, protože není prostor pro technologické vybavení (např. listová těsta). Proto jsme se rozhodli, že budeme určitou část sortimentu nakupovat u místních pekařů. Pracujeme s nimi na zlepšení kvality pečiva, vyhovět našim požadavkům není jednoduché.

Vaši oblíbenou koblihu s meruňkovou marmeládou (připravujeme na přepuštěném másle) jsme zachovali. Pro rozšíření nabídky kupujeme další 3 příchuti, nicméně v krátké době rozšíříme také sortiment koblih DELMART o další příchuti.

V nabídce plundrové pečiva (croissanty, taštičky) jsme výrazně rozšířili sortiment.

Zavedli jsme preclíky (louhované těsto), listové kapsy, další rozšíření připravujeme.

Naše pečivo charakterizuje vysoký obsah másla např. DELMART croissant máslový obsahuje 26% másla (v běžných obchodech je obsah 6 - 18%), DELMART šnek máslový obsahuje 18% másla (v běžných obchodech pouze s řepkovým a palmovým olejem), DELMART čokotwist máslový 15% másla.

Dále pokračujeme ve vývoji našich klíčových výrobků - bagety pečeme z bretaňské mouky a dokončujeme technologii 48 hodinového zrání těsta, což se projeví v dalším zlepšení kvality našich baget a francouzských chlebů. Porovnání můžete vidět na obrázku. Bageta bez zrání těsta vlevo a bageta pečená po zrání těsta vpravo.

Dále pracujeme na zlepšení našich vlastních kvasů a připravujeme rozšíření nabídky kvasových chlebů.

V naší nabídce je důraz na kvalitu prvořadý.

Zpět na seznam


PODZIMNÍ INSPIRACE

NAKOUPIT ON-LINE

MENU