Novinka

NOVÉ PRÉMIOVÉ TĚSTOVINY FILOTEA

NOVÉ PRÉMIOVÉ TĚSTOVINY FILOTEA

15.02.2018
Sušené těstoviny, které nepoznáte od těch čerstvě připravených ve vaší v kuchyni? Odpověď hledejte ve výběru těch nejlepších surovin, mistrovském ručním zpracování a speciální technologii pomalého sušení.

Řemeslná výroba firmy Filotea sídlí v italském městě Ancona v samém srdcí regionu Marche. Společnost byla založena v roce 2005 dvěma přáteli, kteří si dali za cíl, vyrábět ty nejlepší sušené vaječné těstoviny na světě. Myslíme, že odvážný cíl se jim splnil. Dnes je po jejich těstovinách poptávka ve více než 40 zemích světa.

Vaječné těstoviny Filotea si zakládají na tom, aby byly vyrobeny ručně dle tradičního postupu, který je pro oblast Marche typický a předává se zde z generace na generaci. Dalším důležitým předpokladem úspěchu je použití těch nejkvalitnějších lokálních ingrediencí: tvrdá semolina, 30 % vajec, mouka 00. Těstoviny jsou následně pomalu sušeny po dobu 24 hodin. Díky tomuto řemeslnému přístupu si těstoviny zachovají unikátní chuť a jsou lépe stravitelné. Lehká textura na povrchu zase zapříčíní, že se omáčka s těstovinami mnohem lépe spojí a vytvoří tak unikátmí chuťovou kombinaci, která vám připomene vaše poslední prázdniny v Itálii.

 

 

Zpět na seznam


NASTAVENÍ COOKIES

NAKOUPIT ON-LINE

MENU