MAXIM HABANEC

Kariéru skateboardisty zahájil Maxim Habanec před osmi lety. Od té doby vyhrál čtyři mistrovství České republiky a jako první Čech zvítězil ve světovém poháru. Tvrdě na sobě pracuje, jezdí po světě, natáčí videa o skateboardingu a s oblibou vaří. Jeho specialitou je šťavnatý steak, ke kterému si nejraději dává jen čerstvou zeleninu.

„Už před lety jsem si uvědomil, že mé výkony závisí i na správné životosprávě. Od té doby se zajímám o to, co jím a začal jsem si sám vařit. Zjistil jsem, že u vaření umím vypnout a stal se z toho koníček. Většinou se potřebuju najíst rychle a kvalitně, proto si nejraději připravuji jídlo doma, když se vrátím z tréninku.

Moc mě nebaví složitě si vyvařovat, takže jsem si oblíbil steak s jednoduchou přílohou. Zásadní složkou je samozřejmě kvalitní maso, na kterém stavím většinu svých receptů. Pak už jen podle chuti přidám zeleninu a uvařím trochu rýže. Příprava mi zabere přibližně 15 minut, takže ušetřím spoustu času a zároveň mám čisté svědomí, že jsem doplnil potřebné živiny.“

#najdetevDelmart

 

NÁKUPNÍ KOŠÍK – Flank steak s cizrnovým salátem a medovo-hořčičnou zálivkou

 

 

KRÁSNÉ VÁNOCE – VÝHODNĚ V DELMART

NAKOUPIT ON-LINE

MENU