Tereza Boušková - Foodlover
Foodblogerka Tereza Boušková je, jak sama hrdě prohlašuje, velkou milovnicí cestování, jídla a všeho, co s tím souvisí. Z čisté lásky proto vznikl její blog Foodlover.cz, kde Terka ukazuje, jak vařit delikatesy nejen z české, ale i zahraniční kuchyně. Díky receptům, které si pro DELMART připravila, se můžete nechat okouzlit středomořskou kuchyní a vyzkoušet voňavé francouzské kuřátko na víně, anebo zapečené papriky plněné sýrem halloumi a dipem.
„Léto je čas jednoduchých, svěžích a lehkých jídel. Středomořské kuře s rajčaty a zapečené papriky s halloumi jsou dva recepty, které k létu prostě neodmyslitelně patří. Evokují ve mně pohodovou atmosféru, jež si můžeme přípravou receptů přenést na okamžik i sem k nám.“
Pokud se tedy chcete nechat inspirovat nebo se třeba příště blýsknout před návštěvou, podívejte se na nový videorecept.
#najdetevDelmart
NÁKUPNÍ KOŠÍK – „středomořská kuchyně“
Zapečené papriky s halloumi:
- Červená a žlutá paprika
- Olivový olej Esti
- Sýr halloumi
- Cherry rajčata
- Sůl
- Pepř
Dip:
- Česnek
- Čerstvá bazalka Herni
- Piniové oříšky DELMART
- Sušená rajčata Calabriamia
- Uzená paprika DELMART
- Řecký jogurt Kri Kri
- Sůl
- Pepř
Francouzské kuře na víně:
- Kuřecí prsa Rémi Ramon
- Červené víno Castillo Eneriz Reserva Navarra
- Kuřecí vývar DELMART
- Máslo Le Gall
- Coppa di Parma DELMART
- Mrkev
- Cibule
- Žampiony
- Česnek
- Rozmarýn Herni
- Rajčatový protlak Annalisa
- Krájená rajčata Rosso Gargano
- Francouzská bageta DELMAR