MAXIM HABANEC
Kariéru skateboardisty zahájil Maxim Habanec před osmi lety. Od té doby vyhrál čtyři mistrovství České republiky a jako první Čech zvítězil ve světovém poháru. Tvrdě na sobě pracuje, jezdí po světě, natáčí videa o skateboardingu a s oblibou vaří. Jeho specialitou je šťavnatý steak, ke kterému si nejraději dává jen čerstvou zeleninu.
„Už před lety jsem si uvědomil, že mé výkony závisí i na správné životosprávě. Od té doby se zajímám o to, co jím a začal jsem si sám vařit. Zjistil jsem, že u vaření umím vypnout a stal se z toho koníček. Většinou se potřebuju najíst rychle a kvalitně, proto si nejraději připravuji jídlo doma, když se vrátím z tréninku.
Moc mě nebaví složitě si vyvařovat, takže jsem si oblíbil steak s jednoduchou přílohou. Zásadní složkou je samozřejmě kvalitní maso, na kterém stavím většinu svých receptů. Pak už jen podle chuti přidám zeleninu a uvařím trochu rýže. Příprava mi zabere přibližně 15 minut, takže ušetřím spoustu času a zároveň mám čisté svědomí, že jsem doplnil potřebné živiny.“
#najdetevDelmart
NÁKUPNÍ KOŠÍK – Flank steak s cizrnovým salátem a medovo-hořčičnou zálivkou
-
Flank steak / hovězí pupek – čerstvé maso z českých chovů
-
Rýže basmati s indiánskou rýží
-
Mix salátů Euroverde
-
Cherry rajčata na větvi
-
Cizrna – předvařená
-
Lesní med z Čech
-
Dijonská hořčice z Francie
-
Mořská sůl
-
Čerstvě mletý barevný pepř
-
Olivový olej extra virgin