EVA FRYŠAROVÁ

Blogerka, sportovkyně, milovnice krátkých i dlouhých běhů, Eva Fryšarová ze ZaBěhu.cz má vysoký výdej energie, proto si ráda připravuje jídla, která mají vysoký obsah sacharidů a jsou bohaté na bílkoviny, vlákninu, ale i vitaminy. Vyzkoušejte její recept na „předzávodní těstoviny“, ve kterém najdete i netradiční kombinaci bazalkového pesta s pistácií.

„Jako pravidelně sportující a trénující člověk potřebuji jíst vyváženě a s tím musí korespondovat tedy i to, co doma vařím, a které suroviny si vybírám. Můj partner i já jsme běžci, proto se u nás doma často připravují těstoviny coby zdroj důležitých komplexních sacharidů. Vybírám si jen ty kvalitní, které mají i po uvaření krásnou strukturu – al dente.

V našem jídelníčku nesmí chybět ani bílkoviny, například v podobě libové šunky s vysokým obsahem masa. A stejně tak zelenina, důležitý dodavatel vlákniny a vitaminů. Cherry rajčátka, která jsem použila do těstovin, jsou navíc zdrojem lykopenu, silného antioxidantu, který má vliv mimo jiné i na regeneraci. Čerstvá bazalka je nejen zdravá, ale i krásně voňavá, a dokonce podporuje dobrou náladu. Mám moc ráda, když je jídlo na talíři barevné a hravé. Proto pokrm ráda dochutím kvalitním pestem. Bazalka s pistácií představuje zajímavou kombinaci. To vše podtrhne chutný parmezán a piniové oříšky, zdroj „dobrého“ tuku.“

#najdetevDelmart

NÁKUPNÍ KOŠÍK – „předzávodní těstoviny“

JARNÍ OČISTA

NAKOUPIT ON-LINE

MENU
---------------------------------------------------------------------------------------------- Tracking Code: Standard (Asynchronous) ----------------------------------------------------------------------------------------------