Daniela Turecká - Nalož to

Vždy dobře naložená, kreativní a usměvavá Daniela ráda vymýšlí nové a neotřelé recepty na nakládání a zavařování potravin. Nápady pak sdílí na blogu naloz‑to.cz, a dokonce už vydala dvě kuchařky. Při zavařování navíc používá pouze čerstvé suroviny, proto její recepty oceníte zejména s přicházející zimou.

„Při přípravě receptů uzamčených do sklenic se vždy ráda inspiruji netradičními chutěmi a kombinacemi. Experimentuji se surovinami a přemýšlím, co asi bude jak chutnat. Baví mě zkoušet nové recepty, a i když se může zdát, že občas šlápnu vedle, okolí mě utvrzuje, že pochutiny ze skla chutnají výtečně.

Pro přípravu dochucovadel, omáček, marmelád a nakládaných dobrot sahám zásadně po čerstvých surovinách. Základ tvoří takřka vždy čerstvá zelenina a ovoce, nesmí chybět ani netradiční koření nebo ořechy a nedám dopustit na olivový olej a balzamikový ocet. Nejvíc se vyžívám v nakládání sýrů, bez kterých by to nebylo ono. Všechny ingredience dám nakonec do krásných sklenic všech tvarů a velikostí, které jsou zároveň mojí “celoživotní” náplní.“

#najdetevDelmart

NÁKUPNÍ KOŠÍK – „nakládané dobroty“

Podzimní hruškové chutney:

Orientální majonéza se sušenými rajčaty: 

Cibulovo-fenyklový relish: 

NASTAVENÍ COOKIES
VÝHODNĚ V DELMART DO 1. 5. 2024

NAKOUPIT ON-LINE

MENU